Wij van externehardeschijf.eu zijn de experts op het gebied van externe harde schijven voor zowel Apple als Windows computers. De harde schijven die op onze website worden aangeboden worden allemaal zorgvuldig uitgezocht aan de hand van kwaliteit, opslaggeheugen, snelheid, stabiliteit, design, duurzaamheid en geluidloosheid. Dit doen we op basis van eigen ervaringen, reviews, online reviews en algemene specs. Hierdoor kunnen we een selectie aanbieden van absolute markttoppers die aan uw wensen zullen voldoen.

We bieden de externe harde schijven aan via onze partners Coolblue & Media Markt. Dit zorgt ervoor dat u garantie heeft via onze partners en ook hun servicedesk kan raadplegen mochten er vragen zijn. Daarnaast is de levering altijd binnen 24 uur als u bij Coolblue of Media Markt besteld wat natuurlijk fantastisch is als de harde schijf snel in gebruik moet worden genomen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van een aangekochte externe harde schijf en mocht u nog vragen, opmerkingen of kritiek hebben over onze website dan kunt u deze mailen naar servicedesk(@)externehardeschijf.eu.

Ons bedrijfsmotto

Klantvriendelijkheid en het aanbieden van de beste externe harde schijf in zijn segment zijn een pré.

De beste HDD en SSD schijf zijn;

Een aantal harde schijven zijn tot ons als beste koop gekozen op basis van onze kwaliteitsvoorwaarden. Hieronder vindt u de beste harde schijf uit de segmenten HDD, SSD, Windows & Mac.